Hlavní obsah

SuperStar: u bookmakerů vede Issa a Langerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ve finále soutěže Česko hledá SuperStar zbyli tři soutěžící - Aneta Langerová, Sámer Issa a Šárka Vaňková. Komu v osmém kole nejvíce věří české sázkové kanceláře? Sámerovi a Anetě. Trojlístek uzavírá Šárka.

Foto: Ing. Tomáš Srnský

Výstava byla zahájena happeningem Hon

Článek

Vypadnutím Šárky v osmém kole si jsou nejvíce jisté sázkové kanceláře Fortuna a Synottip, které vypsaly shodný kurs 1,4, Chance pak nepatrně vyšší 1,47.

Naopak Chance a Synottip nepočítají, že by se v osmém kole se soutěží loučil Issa. Na možnost, že by vypadl, vypsaly kursy 5,5 a 4,0. Synottip však věří více Langerové kursem 5,0, stejně jako Fortuna, která vypsala kurs 7 .

:. ANKETA: Kdo by podle vás měl vypadnout v osmém kole soutěže Česko hledá SuperStar? Hlasujte v anketě na konci článku.

Kursy na osmé finálové kolo soutěže Česko hledá SuperStar - kdo vypadne
SoutěžícíTipsportChanceFortunaSynottip
Šárka Vaňková1,551,471,401,40
Aneta Langerová4,004,007,005,00
Sámer Issa4,005,504,004,00

Zájem o sázení na SuperStar podle sázkové kanceláře Tipsport roste kolo od kola. Největší skok zaznamenala společnost před pátým kláním, kdy množství vsazených peněz stouplo o 75 procent.

V dalších kolech pak objem vsazených prostředků rostl zhruba o 30 procent. "Soutěž se tak stala největší mimosportovní sázkovou událostí v historii společnosti," uvádí Tipsport. Na vypadnutí outsidera Šárky vypsal kurs 1,55. Sámer a Aneta mají shodně kurs 4,0.

Anketa

Kdo má podle vás vypadnout v osmém kole soutěže Česko hledá SuperStar?
Sámer Issa
68,6 %
Aneta Langerová
6,8 %
Šárka Vaňková
24,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 7982 čtenářů.

OMLUVA

Přehlédnutím došlo k záměně čísel v případě kurzů u sázkové společnosti Fortuna. Čtenářům i Fortuně se tímto omlouváme.

Andrej Poliak, Novinky.cz

Reklama

Související články

SPECIÁL: Vše o SuperStar

V neděli 11. dubna diváci a porotci vybrali poslední dva finalisty soutěže Česko hledá SuperStar. Zkompletovala se tak finálová desítka - pět žen a pět mužů....

Výběr článků

Načítám