Hlavní obsah

Štěstí v lásce, ve hře i v práci. Angličan se zasnoubil, povýšili ho a vyhrál v loterii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

David Greenwood z anglického města Bradford zažil na přelomu roku neuvěřitelný nával štěstí. Nejprve jeho partnerka kladně odpověděla na žádost o ruku, po novém roce byl povýšen v práci a nakonec vyhrál v loterii.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Třicetiletý David Greenwood a jeho o tři roky mladší přítelkyně Vanessa Dunnová již nějakou dobu plánovali společnou budoucnost, ale ta se ještě nedávno nejevila kdovíjak mimořádně. Oba patří takříkajíc ke střední třídě a jsou ještě mladí, takže si postupně šetřili například na rekonstrukci bydlení a také na svatbu.

Tu plánovali až na rok 2026, přestože na Davidovu žádost o ruku šťastná Vanessa odpověděla kladně již krátce před loňskými Vánocemi. Ale již to samo o sobě stačilo, aby se David cítil o kus šťastnější než dříve.

Krátce nato přišel také úspěch v práci, když Davida povýšili, a korunu tomu dalo losování britské loterie EuroMillions na konci ledna, které znamenalo výhru 57 185 liber, tedy v přepočtu přes 1,7 milionu korun. „Oběma nám to úplně změnilo život,“ citoval Davida web Daily Mail.

Mladý muž pak ještě upřesnil, že díky výhře si může vzít Vanessu již o rok dříve, mohou se pustit do úprav jejich bydlení a ještě jim zbydou peníze na hezkou dovolenou a svatební cestu. Na tu se chtějí vypravit do Kanady, ale ještě předtím by se letos spolu rádi zajeli podívat do Jižní Afriky.

Ale už stihli i nějaké nákupy. Jako první se dočkal jejich psík Rodney, když dostal novou psí bundičku, aby mu venku nebyla zima. A na Vanessu zase čekaly nové tenisky, aby se jí při venčení pohodlně chodilo.

Krátce před Valentýnem se rozešel s přítelkyní, tři dny poté vyhrál skoro 24 milionů

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám