Hlavní obsah

Šťastlivec z USA už podruhé trefil v loterii jackpot

Pravděpodobnost, že v loterii trefíte jackpot, není příliš vysoká. Muži z amerického státu Massachusetts se to přesto podařilo už dvakrát. V roce 2006 vyhrál milion dolarů (přes 21 milionů korun), letos v červenci pak dokonce 15 milionů dolarů (zhruba 322 milionů korun), píše server agentury United Press International.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Vítězem jackpotu ve výši 15 milionů dolarů se stal podle společnosti The Massachusetts State Lottery John Hammill z amerického města Braintree. Stírací los hry s názvem Massachusetts Millionaires' Club zakoupil v obchodě ve městě Quincy.

Zástupci z loterijní společnosti uvedli, že stejný muž se z jackpotu radoval už v minulosti, konkrétně v roce 2006, kdy si odnesl jeden milion dolarů ve hře s názvem Set For Life.

Bála se podvodníků a nezvedala telefon. Volali jí ohledně výhry v loterii

Koktejl

Tentokrát si mohl vybrat, zda si nechá ročně po dobu 20 let zasílat 750 tisíc dolarů (cca 16,2 milionu korun), což by v celkové výši činilo oněch 15 milionů dolarů, nebo zda si nechá jednorázově vyplatit 9 750 000 dolarů (zhruba 210 milionů korun). Loterie uvedla, že Hammill zvolil druhou možnost.

Reklama

Výběr článků

Načítám