Hlavní obsah

Spoře oděné letušky se nechaly nafotit do kalendáře

Novinky, vps

Aerolinky Ryanair vydávají už pošesté charitativní kalendář. Koncept je stále stejný, dvanáct letušek společnosti se nechá nafotit v bikinách a výtěžek z prodeje kalendářů putuje na konto vybrané charity. Tou je pro letošní ročník polská TVN. Vedení nízkonákladového přepravce doufá, že se prodejem podaří získat tři milióny korun.

BEZ KOMENTÁŘE: Letušky pózovaly v bikinách pro nový kalendář

 
Článek

O výtěžek z prodeje nového kalendáře se přihlásilo více než 450 charitativních organizací. Vítěznou TVN pak vybraly přímo krásky, které se účastní focení. TVN je jednou z největších polských charit, od roku 2001 vybrala na příspěvcích přes jednu miliardu korun a pomáhá například při nákupu nemocničního vybavení.

Aerolinky budou kalendář prodávat na palubách letadel, na svých webových stránkách a také přímo přes polskou charitu. Cena je stanovena na 10 euro (asi 250 korun).

BEZ KOMENTÁŘE: Kalendář pro rok 2012 letušky nafotily na ostrově Lanzarote

„Jsme potěšeni a poctěni tím, že můžeme být partnerem aerolinek Ryanair. Momentálně shromažďujeme prostředky k nákupu vybavení pro děti, které trpí cystickou fibrózou. Veškeré výtěžky s kalendáře půjdou ve prospěch tohoto projektu,“ uvedla Anna Maruszeczková, zástupkyně ředitele nadace.

Kalendář se každoročně stává předmětem kontroverzí, kriticky se k němu totiž vyjadřují různé organizace. Většinou jim vadí zobrazování žen v příliš odvážných pozicích. Ředitel aerolinek Michael O´Leary si z toho nic nedělá a většinou dané organizaci nebo jedinci zašle výtisk zdarma. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám