Hlavní obsah

Spiderman v akci – lupič se do obchodu slanil přes střechu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Litherland

Svými technikami může připomínat legendárního Spidermana, zato svými činy rozhodně ne. Řeč je o zloději, který se v úterý 24. ledna vloupal do obchodu v Litherlandu poblíž Liverpoolu. Nepoužil ale dveře, jak to bývá běžné, udělal si díru ve střeše a na místo činu se slanil. Pomocí lana si pak svůj lup vytáhl ven a beze stopy zmizel. Jeho počínání zachytila bezpečnostní kamera.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj se inspiroval Spidermanem, do obchodu se vloupal po laně

 
Článek

Do obchodu se zloděj dostal pomocí lana, které si spustil ze střechy, zároveň si po něm spustil i dva kufry, které plně napěchoval cigaretami a alkoholem. Potom zase vyšplhal na střechu a kradenou nadílku si vytáhl za sebou. Stejnou cestu absolvoval hned několikrát. Podle odhadů způsobil škody v hodnotě více než 300 000 korun. Píše to deník The Telegraph, který lupiče připodobňuje ke Spidermanovi.

Po celou dobu si kryl tvář maskou, policie proto stále netuší, kdo oním netradičním zlodějem je. “Když jsem se podíval na nahrávku, nemohl jsem tomu uvěřit, musel mít nějaké speciální nářadí, aby se dostal skrz střechu, a ta jeho maska vypadala jako z hororu,“ řekl deníku The Sun majitel obchodu Matt Mahalingham.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám