Hlavní obsah

Spearsová možná nehubne cvičením, prý trpí bulimií

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěvačka Britney Spearsová v posledních měsících výrazně zhubla. Sama pak přisuzuje štíhlou postavu tvrdému cvičení a dietě. Jenže podle zdrojů z jejího okolí se nejedná o dietu nijak zdravou. Její chování prý připomíná spíš člověka nemocného bulimií. Popová hvězda údajně používá tuny projímadel a snaží se po jídle také vyvolat zvracení.

Foto: Foto Archiv, Právo

Britney Spearsová

Článek

Jeden z bodyguardů Spearsové se svým přátelům svěřil, že se zpěvačka nepotí v tělocvičně a nesnaží omezit příjem tuků, ale že skutečně trpí bulimií.

"Strava Britney sestává většinou z jídel rychlého občerstvení, často pak krůtího kebabu, který splachuje redbullem. Po jídle jde vždycky zvracet, jak doma, tak v restauracích, a nesnaží se být přitom nijak diskrétní. Lidé kolem ní si myslí, že má bulimii,“ uvedl zdroj pro americký magazín Star.

O Spearsové se říká, že nikdy příliš nebyla na zdravé jídlo a ovoce a zeleninu do ní nikdo nedostane. Proto se cpe tučným a raději to pak vyzvrací. Navíc si pomáhá různými přípravky na hubnutí.

"Ty tablety jsou něco jako diuretikum. Takže musí pořád běhat na záchod. Prostě to z ní všechno rychle vyletí. A každý moc dobře ví, že pak všechno vyzvrací, když se přejí,“ dodal zdroj.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám