Hlavní obsah

Španělský král je nevěrný, naznačoval obří plakát v Madridu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Madrid

Obří plakát, který naznačoval manželskou nevěru španělského krále Juana Carlose, vyvolal v pátek v Madridu značný rozruch. Plakát zobrazující společně španělského monarchu, bývalého amerického prezidenta Billa Clintona a britského následníka trůnu Charlese upevnila americká agentura Ashley Madison, zprostředkovávající mimomanželské zážitky, na stěnu domu v živé nákupní ulici Gran Vía.

Foto: Reuters

Španělský král Juan Carlos I.

Článek

"Co mají tito hodnostáři společného?" ptal se text na plakátu. "Měli využít služeb Ashley Madison," zněla dole napsaná odpověď.

Plakát si několik hodin udiveně prohlížely stovky obyvatel Madridu i zahraničních turistů, nakonec ale byl zase odstraněn.

O Clintonovi a Charlesovi je známo, že v minulosti měli mimomanželské vztahy. Ve Španělsku se často šířily - vždy nepotvrzené - pověsti o údajné nevěře třiasedmdesátiletého Juana Carlose jeho manželce královně Sofii (72), píše agentura DPA.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám