Hlavní obsah

Španělka okouzlila ochranku a vloudila se do rezidence prince Andrewa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Více než dvacet minut strávila na pozemku ve Windsoru, kde se v té době nacházel i princ Andrew, čtyřiačtyřicetiletá Španělka. Ochranku zmátlo její suverénní vystupovaní a elegantní vzhled. Zaměstnanci tak snadno uvěřili, že je známou prince Andrewa, a nechali ji projít.

Foto: Profimedia.cz

Princ Andrew (2016).

Článek

Incident se odehrál minulé pondělí, do Windsoru však Španělka podle britských médií přicestovala již v sobotu, v den pohřbu prince Philipa. O dva dny později se vydala do Royal Lodge ve Windsoru (pozemek se nachází zhruba pět kilometrů od hradu), kde přebývá princ Andrew se svou bývalou manželkou Sarah, vévodkyní z Yorku.

Žena přijela taxíkem před vstupní bránu a svým elegantním vzhledem i vystupováním ochranku dokonale okouzlila. Zaměstnancům vysvětlila, že je známou prince Andrewa a že mají domluvený oběd.

Polonahá aktivistka narušila minutu ticha za prince Philipa

Koktejl

„Měla úžasnou postavu a stráže z ní byly naprosto unešené,“ uvedl pro deník Sun zdroj z řad královských zaměstnanců.

Žena přiměla strážné, aby za ni zaplatili taxík, a ochranka jí pak ještě ukázala cestu k domu. Tam se dostala zhruba po dvaceti minutách. „Byla velmi sebevědomá, chodila kolem, jako by jí to tam patřilo,“ uvedl zdroj.

Meghan řeší, Andrewa ne. Pokrytectví, hodnotí přístup královské rodiny komentátoři

Koktejl

V domě se vydala do prvního patra, kde narazila na jednoho ze zaměstnanců. Když se zeptal, kdože vlastně  je, odpověděla mu, že je snoubenkou prince Andrewa a že se jmenuje Irene Windsorová.

Zaměstnanci okamžitě přivolali policii. Ti ji zatkli a nejdříve chtěli obvinit z pokusu o krádež. Po výslechu ji však propustili a předali do péče psychiatrů. Princ Andrew se v té době nacházel v Royal Lodge, není však jasné, zda se se ženou setkal. Buckinghamský palác záležitost nekomentoval.

Reklama

Výběr článků

Načítám