Hlavní obsah

Soutěž o největší pupek vyhrál taxikář s neuvěřitelným obvodem pasu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tegucigalpa

U příležitosti Dne otců se v pátek konala v Nikaragui kuriózní soutěž. Pánové tam poměřovali svoje břicha. Vítězem se nakonec stal taxikář Ronaldo Javier Mena Salablanca, jehož obvod pasu činí téměř dva metry, informuje agentura Reuters.

Video: AP

 
Článek

Pořadatelé naměřili 47letému otci sedmi dětí kolem pupku přesně 193 centimetrů, čímž si zajistil jasné vítězství. Taxikář vážící 222 kilogramů se soutěže účastnil už potřetí. V roce 2019 rovněž vyhrál. Tehdy měl ale obvod pasu o 13 centimetrů menší.

„Cítím se šťastný a spokojený, protože jsem opět obsadil první místo,“ uvedl. Při oslavě pak poděkoval své rodině za podporu v boji proti obezitě způsobené neřízeným přejídáním a poznamenal, že být tlustý není kvůli kritice společnosti vůbec jednoduché.

Foto: AP

Vítěz Ronaldo Javier Mena Salablanca a druhý Henry Ramírez Meléndez (vpravo)

Letošního devátého ročníku se účastnilo šest otců. Na druhém místě skončil o rok mladší, čtyřnásobný otec Henry Ramírez Meléndez. Obvod jeho břicha má 160 centimetrů.

Kluk vážil metrák, pomohla léčba

Domácí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám