Hlavní obsah

Smutný konec bývalé členky skupiny Holki: žebrá o peníze u fanoušků

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvačka Klára Kolomazníková (30), bývalá členka dívčí skupiny Holki, touží po videoklipu. Sponzoři ale chybí, a tak se rozhodla, že peníze sežene od svých fanoušků. Vybírá od nich po padesáti korunách.

Článek

"Chcete se podílet na mém novém klipu "Nečekej"? Sháním na klip finanční prostředky. Každý, kdo mi na můj účet pošle částku od padesáti korun výše, bude mít v klipu speciální poděkování," shání zoufale peníze na sociální síti facebook Kolomazníková.

"V případě vaší účasti připiště do poznámky pro příjemce jméno nebo přezdívku, pod kterou chcete být v klipu uvedeni. Částky nebudou zmiňovány. Startujeme dnes a ukončení bude 13. 11.2009! Dnešní doba je v této branži o sponzorech a vy se stanete součástí," dodává zpěvačka.   

Na profilu Kolomazníkové se okamžitě rozjela rozsáhlá diskuze. Někteří fanoušci ocenili, že jim ve videoklipu Klára poděkuje a hrnou se do posílání padesáti korun. Je ale řada i takových, kteří tento způsob shánění peněz odsoudili a považují ho za zoufalý čin hvězdy, která pomalu zhasíná.

Reklama

Výběr článků

Načítám