Hlavní obsah

Smržová odjíždí pracovat pro Trumpa

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Životní šanci má pravděpodobně na dosah ruky první vicemiss roku 2002 Kateřina Smržová. Letos na jaře se zúčastnila v Panamě soutěže Miss Universe. Přestože obsadila "až" sedmé místo, všiml si jí tam americký miliardář Donald Trump. A výsledek? Kateřina odlétá do New Yorku, kde jí Trumpova agentura nabídla práci.

Foto: PČR
Článek

"Odlétám ve středu 1. října. Myslím, že je to pro mne hrozně velká příležitost. V New Yorku zůstanu do poloviny prosince a pak se uvidí. Řekla bych, že je to moje poslední příležitost. Přece jenom je mi už třiadvacet a holky dnes začínají ve čtrnácti letech," řekla Korzu Katka Smržová.

V rámci své kariéry Katka procestovala kus světa a tak odjíždí bez obav. "Pracovat do světa nejedu poprvé. Hodně jsem toho procestovala, a tak jsem spíš zvědavá. Říkám si ale, že když si mě Trumpova agentura vybrala, tak asi ví proč. Mají moje fotky, ale jestli mě už nějakou práci našli, netuším. Spíš mě čeká obcházení castingů," zůstává Katka nohama na zemi.

Třeba budou i jiné nabídky

Čas v New Yorku chce maximálně využít. "Jedu tam pracovat, ne na prázdniny. Na Vánoce se určitě vrátím do Prahy, a pak se uvidí podle toho, jak se mi tam povede. Třeba se ještě vrátím." Ale protože v New Yorku na podzim vrcholí sezóna módních přehlídek, tak Kateřina o práci velký strach nemá.

Bydlení jí agentura zajistila společně se čtyřmi dalšími modelkami v newyorském apartmá. "Konkrétní místo ještě nevím, a tak jsem moc zvědavá." O tom, že by se měla osobně setkat s Donaldem Trumpem, zatím také nic neví. "Teď to nedokážu říct, ale setkala bych se s ním pochopitelně ráda."

S sebou si Kateřina bere talisman, který dostala od bratra už před cestou do Panamy. "V Panamě mi pomohl, tak doufám, že mi pomůže i za velkou louží," věří modelka.

Reklama

Související témata:

Související články

Smržová v Panamě hladověla a mrzla

Zbraní úspěšné české reprezentantky na Miss Universe Kateřiny Smržové prý byla přirozenost, kterou porota v záplavě falešných řas,...

Výběr článků

Načítám