Hlavní obsah

Slovenská policie: u Bratislavy se objevil transformer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V obci Most u Bratislavy převážil nákladní vůz jeho vlastní náklad a automobil se postavil takříkajíc na zadní. Slovenská policie to na sociální síti komentovala větou, že u Bratislavy se objevil transformer.

Foto: Policie SR

Slovenská policie: u Bratislavy se objevil transformer.

Článek

Kuriozní nehoda se stala v úterý u čerpací stanice v obci Most u Bratislavy. Na fotografiích je vidět, že náklaďák převážil kontejner plný štěrku. Nákladní vůz se tyčí kabinou vzhůru a kontejner se štěrkem přitom klesl na zem.

Foto: Policie SR

Transformer u Bratislavy

„Z důvodu nehody byla na nějaký čas neprůjezdná silnice na obec Malinovo a do Bratislavy, která je hlavním tahem. Řidiči museli místo objíždět přes Studené a Tomášov,“ konstatoval web topky.sk.

Někteří diskutující na internetu vidí důvod kuriozní nehody v překročení váhy nákladu, což způsobilo převážení nákladního automobilu. Jiní se domnívají, že řidič zapomněl při zvedání kontejneru zabezpečit vůz tzv. patkami, resp. podpěrkami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám