Hlavní obsah

Skupinka policistů během služby dováděla v zábavním parku

Anglický Hull začátkem září tradičně hostil jeden z největších putovních lunaparků v Evropě. Na své si tam přišla i početná skupinka policistů, která ve službě dováděla v autíčkách na autodromu. Následně se však na strážníky ze strany britských médií snesla kritika. Policisté tvrdí, že se jednalo o pětiminutovou pauzu, napsal deník Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté se ve službě projížděli na autíčkách, obsadili celý autodromVideo: Reuters

 
Článek

Podle britských médií by policisté měli místo laškování na kolotočích chytat podvodníky. Kritika přišla zejména proto, že tamní policie už delší dobu tvrdí, že se potýká s nedostatkem strážníků, a tak jsou ti nynější přetěžováni.

Letos prý na událost s názvem Hull Fair, kterou navštívily desítky tisíc lidí, vyslala každý den celkem 40 strážníků. Policie zároveň pochválila návštěvníky za ukázněnost. Během osmidenní akce prý zadržela pouhé čtyři lidi.

To však vedlo k domněnce, že nízký počet zadržených lidí plyne právě z toho, že si místo chytání podvodníků užívali na kolotočích. „Myslím, že jsou placeni za úplně jiné věci,“ řekl listu The Sun jeden z návštěvníků akce Mike Cowell.

Policista Andy McDyer své kolegy brání. „Strážníci si poslední den dopřáli pětiminutovou pauzu, aby se společně pobavili. Celý týden měli desetihodinové směny, tak se potřebovali trochu uvolnit,“ vysvětlil.

Reklama

Výběr článků

Načítám