Hlavní obsah

Simoně Krainové na křtu nahých fotek ukradli šperk

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Topmodelka Simona Krainová (36) ukázala své, tolik utajované úplně nahé fotografie z kalendáře pro příští rok. I kmotr kalendáře, herec Karel Roden, se při pohledu na ně červenal a raději odvracel oči. Radost Simoně ale zkazil zloděj. Na křtu jí někdo ukradl šperk za desetitisíce.

Článek

"Bohužel je to pravda. Přišla jsem na křtu o šperk," řekla Novinkám exkluzivně Simona Krainová.  "Dostala jsem ho jako dárek od návrháře Osmanyho Laffity. Říkal, že budu koukat. Bohužel ani kouknout jsem se nestihla. Uložila jsem ho mezi dárky a květiny do zázemí klubu. Když jsem odcházela, už tam nebyl," dodala smutně Krainová.

Krainová slavnostně pokřtila svůj odhalený kalendář  v pražském klubu DC1. Role kmotra se podle plánu ujal herec Karel Roden.

"Je to první kalendář, který pokřtil. Obdivuju ho jako herce a je to muž s velkým M," řekla Novinkám topmodelka Simona Krainová. Na Karla Rodena se na křtu kalendáře čekalo víc než hodinu. Herec měl natáčení v Semilech. Do klubu DC 1 dorazil i se svou partnerkou Janou Krausovou. 

Krainová s nahotou problém nemá. Ňadra předvedla už v pánském časopise i v kalendáři pro letošní rok. "Pokud je nahota vkusná a ne sprostá, tak proč ne. Že bych si focení ale extra užívala, to ne. V ateliéru jsem byla v županu nebo pod dekou a nahá jsem byla nejnutnější dobu," řekla Krainová. 

Krainová od rozchodu s hokejistou Jiřím Hudlerem byla dlouho bez partnera. Nyní je nové lásce otevřená. "Někdo na obzoru je, ale víc neprozradím," řekla Novinkám modelka. "Alespoň chvíli bych si ráda své soukromí hýčkala. A moc pozdravujte všechny paparazzi, kteří se mi zřejmě teď opět slezou před domem, " dodala se smíchem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám