Hlavní obsah

Simona Krainová si tloustnutí vyčítat nebude

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

I když české modelce Simoně Krainové chutná zejména česká kuchyně, má rychlé spalování, a tak se o štíhlou figuru bát nemusí. Dokonce přiznala, že pokud by časem pár kilogramů přibrala, vůbec by jí to nevadilo.

Článek

"Co se týká jídla, nedělám si žádné starosti. Jím všechno. Jsem opravdový gurmán a nejvíc mi chutná česká kuchyně. Naštěstí to matka příroda zařídila tak, že mám spalování pořád ještě dost rychlé," svěřila se jednatřicetiletá Krainová.

"Občas se mi také stane, že na sobě vidím nějaké to kilo navíc, a pak se pustím hlavně do ryb a salátů. Vydržím to ale vždycky maximálně týden a pak si dám zase svoje oblíbené jahodové knedlíky," sdělila Simona.

"Myslím si, že jídlo člověku dokáže vždycky spolehlivě zvednout náladu. Bez něj bychom si život tak neužili. Takže až jednou nebudu muset pózovat fotografům, vůbec mi nebude vadit, když budu tlustá," doplnila Simona, která už pomýšlela na skoncování s modelingem.

"Modeling už jsem chtěla pověsit na hřebík, ale stále přicházejí tak atraktivní nabídky ze zahraničí, že se stále nemohu odhodlat. Naopak, pochopitelně je využívám a jsem za ně velice vděčná. V mém věku už to není tak samozřejmé jako kdysi," přiznala Krainová, proto plánuje i projekty, které s oblastí módy nesouvisí.   

"Jsou to plány například televizní, ale zatím je to všechno jen ve fázi příprav," sdělila Krainová.

Reklama

Související témata:

Související články

Simona Krainová byla šokována chudobou

Ze čtrnáctidenního zájezdu do Keni se nedávno vrátila topmodelka Simona Krainová. V exotické krajině nebyla na dovolené, ale denně fotografovala pro prestižní...

Výběr článků

Načítám