Hlavní obsah

Simona Krainová odkládá mateřství

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Modelka Simona Krainová, které bylo údajně nabídnuto moderování televizního cestopisného pořadu na televizi Prima, se začátkem března chystá do Thajska. Tamní bělostné pláže již zná, proto se tentokrát vydá rovnou do džungle, kde si prý zajezdí na slonech.

Foto: Stanislava Dvořáková

Dvorce tenisového klubu Ústí nad Orlicí se staly po čtyři dny dějištěm mistrovství České republiky v tenise pro rok 2014.

Článek

Nehostinné a neznámé prostředí jí ale vůbec nenahání strach. "Když jsem přežila výlet do Keni s jedním bláznivým fotografem, tak snad přežiji i džungli. V Keni jsme bydleli v hliněných chýších u nějakého afrického kmene, jídlo nám vařil Francouz," zavzpomínala Krainová.

"Byla tam krásná příroda. Vyčistila jsem si mozek a byl to divný pocit, když jsem se vrátila opět do civilizace Výlet do Thajska bude asi také divočina," dodala.

Zároveň prozradila, že na daleké zájezdy si už zvykla. Cestuje ráda a často a skoro se nebojí ani hadů, škorpiónů nebo tarantulí.   

Prima ji už prý nechce

Modelce spíše leží v hlavě pomyslné biologické hodiny, které se roztikaly jako o závod. Dítě si ale zatím nepořídí. I nadále se bude věnovat modelingu a moderování televizních pořadů.

"Upřímně musím říct, že na dítě teď vůbec nepomýšlím. I můj manžel se mě na to už ptal, i když mě téměř nevidí. Ještě rok nebo dva chci počkat. Mám teď i pracovní nabídku ze Spojených států a navíc připravuji pro Primu nový pořad, který by se měl vysílat od začátku příštího roku. Zatím nechci nic víc prozradit," podotkla Simona.

Podle pondělního vydání deníku Blesk však nabídka pro nový pořad není pravdivá a Simona ho uvádět nebude. Jako moderátorka Někdo to rád horké totiž po profesionální stránce naprosto zklamala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám