Hlavní obsah

Silniční kontrola našla Skotům v autě jehně, sáček hranolků a drogy za 270 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skotští policisté informovali o případu z minulého víkendu, kdy na dálnici zastavili auto a v něm objevili neobvyklý náklad. V autě se totiž vezlo živé jehně a vedle sáčku hranolků se na zadním sedadle nacházelo také značné množství drog.

Foto: Twitter: Road Policing Scotland

Silniční kontrola našla v autě jehně, sáček hranolků a drogy za 270 tisíc

Článek

Když příslušníci skotské policie v neděli 23. dubna zastavili na dálnici M74 vozidlo, nestačili se divit, co všechno v něm našli. Na zadním sedadle totiž bylo živé jehně a vedle sáčku hranolků také taška s drogami, jejichž celková cena dosahovala 10 tisíc liber (270 tisíc korun).

Policisty na drogy upozornil služební pes Billy, jenž se pak dočkal veřejné pochvaly na sociálních sítích. „Strážník Billy vstoupil do vozu a zjistil, že tam jsou drogy,“ uvedl skotský policejní sbor na Twitteru.

Policie také upřesnila, že šlo o drogy ve vysoké kvalitě a konkrétně zabavili heroin v ceně sedmi tisíc liber (189 tisíc korun) a kokain za tři tisíce liber (81 tisíc korun). Jehňátko si podle informací webu The Telegraph vzal do péče místní farmář.

V souvislosti s tímto případem byli zadrženi a obviněni dva muži ve věku 52 a 53 let a s nimi také osmatřicetiletá žena.

Dealerka pašovala drogy pomocí kočky převlečené za miminko

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám