Hlavní obsah

Sienna Millerová přišla o panenství pod dohledem

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Hollywoodská herečka Sienna Millerová přišla o panenství v šestnácti. To by na rodilou Newyorčanku nebylo nic zvláštního, kdyby jí u toho neasistovala matka. Pětadvacetiletá bývá přítelkyně Juda Lawa se přiznala, že musela s chlapcem poprvé souložit doma ve svém pokoji.

Článek

Když chtěla Millerová s partnerem spát, přivedla si ho domů, ale matka zůstala s nimi pod jednou střechou.

"Měla jsem první vážný vztah s chlapcem, když mi bylo šestnáct, a moje matka se ujistila, že si ho přivedu domů. Nechtěla, abych to poprvé dělala někde venku a řekla mi: ´Raději chci, abys to udělala v mém domě, když už to uděláš.´ Byla to velmi otevřená domácnost, ale já jsem si domů přivedla vždy jen chlapce, které jsem skutečně milovala. Moje matka byla velmi vřelá a přívětivá ke každému," vzpomíná Millerová na dobu před devíti lety.

Dnes nemá díky otevřenému rodinnému klimatu blonďatá herečka žádné problémy se sexem ani před kamerou. S kolegou Haydenem Christensenem se do erotických scén v novém snímku Factory Girl skutečně položila.

"Myslím, že není nic horšího, než koukat na sexuální scény, kde má někdo na sobě tričko. Je to nepřirozené. Takže myslím, že když jdu do toho já, tak naplno. Dívala jsem se na to a zhrozila se, pane bože, táta se na to bude taky koukat! Ale prostě to patřilo k tomu příběhu, je to film o šedesátých letech, sexu, drogách a rokenrolu," láká Millerová na film, který se v českých kinech objeví 14. června.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám