Hlavní obsah

Šestiletý chlapec naboural s autem svých rodičů, chtěl si dojet pro hračku

Když ve středu večer přijeli malajsijští policisté k nabourané stříbrné toyotě, nestačili se divit vlastním očím. Na sedadle řidiče seděli šestiletý chlapec a jeho o tři roky mladší bratr. A důvod jejich noční vyjížďky? Chtěli si zajet koupit nové autíčko.

Foto: Envato elements

Ilustrační snímek

Článek

Policii malajsijského ostrova Langkawi dle webu CNN, který o neobvyklém případu informoval, upozornili na stříbrnou toyotu ostatní řidiči. Auto se motalo sem a tam a ostatní si mysleli, že je řidič opilý.

Ve skutečnosti šlo o dva malé chlapce ve věku šesti a tří let, kteří využili situace, kdy jejich otec usnul a matka se zrovna koupala, vyplížili se ven z domu a rozjeli se pryč.

Podařilo se jim ujet zhruba dva a půl kilometru, než s autem nabourali do pouličního osvětlení. Tam chlapce dostihla policie. „Máma je doma a my jedeme do obchodu,“ vyprávěli policistům a kolemjdoucím, kteří se k místu nehody seběhli. „Chceme černé autíčko,“ dodali na vysvětlenou.

Řídit se jim prý povedlo tak, že zatímco starší chlapec točil volantem, jeho mladší bratr měl na starosti pedály. Při nehodě utržil starší z bratrů lehké řezné poranění na bradě, zatímco mladší sourozenec vyvázl bez zranění. Oba výtečníci byli předáni rodičům. Policie případ vyšetřuje jako případ bezohledného řízení.

Chlapec hodil petardu do kanálu, víko vyletělo na střechu šestipatrového domu

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám