Hlavní obsah

Šéfka obchodu se rozhodla zatočit s otravným klišé

Novinky, pal

Možná to znáte také. Už od října vstoupíte do obchodu a dokola tam hrají vánoční písně. To, co ještě leckterý zákazník zvládne, musí personál ovšem poslouchat v kuse celých osm hodin. Přítrž se tomu rozhodli učinit v obchodu s ginem v srdci historického centra města York.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ředitelka obchodu York Gin Emma Godivalová se rozhodla pro letošní adventní období zakázat pouštění vánočních písní. Absence hitů, jako je All I Want For Christmas Is You od Mariah Careyové nebo Merry Xmas Everybody od skupiny Slade, má zvýšit především morálku zaměstnanců obchodu.

Právě pracovníci prodejen jsou totiž vánočním hitům vystaveni osm hodin denně. A sezona začíná dávno před 24. prosincem. Podle Godivalové je to ale vstřícný krok i vůči zákazníkům, kteří si prý též rádi od vánočních písní oddychnou.

Vánoční sezona byla zahájena, Santa opět otevřel svůj dům v rodném Laponsku

Vánoce

V obchodě, který sídlí v centru anglického města York v budově ze 16. století, se ovšem úplně vánoční atmosféře nevyhnou. Pouštět se však budou jen občas staré koledy, spolu s písněmi Franka Sinatry a Elly Fitzgeraldové. Ale nic, co vzniklo od šedesátých let dál.

„Jsme si jisti, že budeme mít nejspokojenější zaměstnance i zákazníky. Máme dostatečně velký seznam písní na to, aby žádná nezazněla vícekrát než dvakrát do týdne,“ chlubí se pro Daily Mail vedoucí obchodu Sandie Tanner-Smithová.

Reklama

Výběr článků

Načítám