Hlavní obsah

Šéf slovenského parlamentu očekává 12. dítě. Mají deset maminek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předseda slovenského parlamentu Boris Kollár (56) ze strany Jsme rodina čeká dvanácté dítě. Zatím má jedenáct dětí s deseti ženami a bývalá plavkyně Barbora Richterová (32) s ním teď čeká druhé dítě.

Foto: Profimedia.cz

Šéf slovenského parlamentu Boris Kollár čeká dvanáctého potomka.

Článek

„Ano, je to pravda. Je v 16. týdnu,“ řekl Kollár webu pluska.sk.

S Richterovou už má Kollár syna Artura, který přišel na svět v roce 2011, tehdy jako v pořadí šestý Kollárův potomek. Od té doby šéf slovenského parlamentu zplodil dalších pět dětí s jinými ženami.

S Richterovou nyní očekává jejich druhého společného potomka.

Foto: Profimedia.cz

Boris Kollár a Barbora Richterová (vlevo) na snímku z roku 2019

Dlouhá léta byla Kollárovou oficiální partnerkou Andrea Heringhová (41), ale v posledních měsících ji vystřídala právě Richterová. Společně s Kollárem navštívili několik společenských akcí.

Koncem října 2020 utrpěl Kollár vážné zranění při dopravní nehodě. Ve voze s ním tehdy seděla modelka Mirka Fabušová (35). Na Slovensku vyvolalo značné pobouření, že v čase pandemie měl předseda parlamentu v nemocnici povolené návštěvy. Často ho navštěvovala právě Richterová.

Kollárova modelka řídila pod vlivem, přišla o řidičák

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám