Hlavní obsah

Sedmdesátiletá žena vypadá na 40, jí jen zeleninu a pije dešťovou vodu

– Florida
Novinky, Zuzana Křesťanová

Američance Annette Larkinsové z Floridy je sedmdesát let, nikdo by jí to ale nehádal. Žena nemá žádné vrásky, postavu by jí mohla závidět kdejaká „dvacítka“, zkrátka vypadá o několik desítek let mladší. Za svůj nestárnoucí vzhled prý ale nevděčí plastickým operacím, ale veganské stravě a pití dešťové vody, informoval server dailymail.

BEZ KOMENTÁŘE: Téhle ženě je sedmdesát let!

 
Článek

Když jde sedmdesátnice Larkinsová na procházku se svým manželem Amosem, všichni si myslí, že je jeho dcerou. Žena však nejen vypadá o mnoho let mladší, ale stejně tak se i cítí. Je plná energie, kterou jí manžel jen závidí.

„Moje dieta se skládá z ovoce, ořechů, zeleniny a semínek, všechno jím v surovém stavu,“ prozradila televizní stanici ABC News zdroj své vitality. Kromě toho pije jen dešťovou vodu anebo džusy vymačkané z čerstvých plodů.

Manžel se její cestou nevydal

Její jídelníček ale nevypadal vždycky takto. Její manžel kdysi vlastnil továrnu na zpracování masa. Někdy v té době se Larkinsová rozhodla, že se stane vegetariánkou.

Před 27 lety pak udělala další krok a stala se z ní veganka. Od té doby jí všechno jen v surovém stavu, vyloučila veškerou průmyslově nebo tepelně zpracovanou stravu. „Jsem plná života, mám spoustu energie. Nevstávám později než v 5:30 hodin a jsem připravena vyrazit, to je moje pravidlo,“ dodala.

O svém životním stylu už napsala a vydala dvě knihy a natočila DVD.  Přesto ji ne všichni z její rodiny následují, jako například její muž. A tak zatímco ona nepotřebuje ve svém věku ani aspirin, Amos bere prášky na cukrovku a vysoký krevní tlak.

Reklama

Výběr článků

Načítám