Hlavní obsah

Sebevražedkyně visela v Benátkách ze střechy kostela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvacetiletá žena se minulý pátek pokusila o sebevraždu skokem ze střechy jednoho z benátských kostelů. Na poslední chvíli ji zachránil policista, který se jí čin pokoušel rozmluvit. Ženu visící za ruce ve výšce několika desítek metrů nakonec vytáhl zpět na střechu.

BEZ KOMENTÁŘE: Sebevražedkyně visela ze střechy domu v Benátkách, policista ji vytáhl zpátkyVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Dramatické chvíle se odehrály minulý pátek krátce před jedenáctou hodinou dopoledne u kostela Panny Marie Nazaretské nedaleko vlakového nádraží Santa Lucia.

Svůj život skokem ze střechy kostela, který právě prochází renovací, se rozhodla ukončit nejmenovaná dvacetiletá žena. Lidé jdoucí okolo si jí povšimli v okamžiku, kdy seděla na kraji střechy. Přivolaní policisté se jí záměr se snažili rozmluvit.

Dramatická záchrana na mostě u Prahy. Policista zachytil sebevraha, který uklouzl

Krimi

Jen o pár chvil později dav shromážděný u kostela zašuměl hrůzou, když zahlédl ženu, jak se drží římsy a nohama zoufale kmitá ve vzduchu. „Všechno bylo tak rychlé! Na začátku si nikdo nevšiml, co se to vlastně děje,“ svěřil muž jménem Lorenzo, který dramatické chvíle natočil na mobil.

Jeden z přivolaných policistů přímo na střeše naštěstí neztratil duchapřítomnost a ženu za ruce vytáhl zpátky na střechu kostela. Podle policejní zprávy žena trpí psychickými problémy a nyní je na vyšetření v místní nemocnici.

Reklama

Výběr článků

Načítám