Hlavní obsah

Sebevrah skočil ze šestého patra. Hasič ho v poslední chvíli chytil

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wen-čou

Dramatické záběry z pokusu o sebevraždu v čínském městě Wen-čou na východě země zveřejnila agentura AP. Mladík skočil ze střechy šestipatrového domu, ale v poslední sekundě ho chytil jeden ze zasahujících hasičů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Hasič chytil sebevraha, který skočil z šestipatrového domuVideo: AP

 
Článek

Dvaadvacetiletý sebevrah se rozhodl skončit se životem 27. prosince loňského roku poté, co se s ním rozešla jeho dívka, se kterou chodil pět let, píše server listu The Daily Mail. Vylezl na střechu a posadil se na římsu v posledním patře budovy.

Na místo okamžitě vyrazili hasiči, kteří mu začali čin rozmlouvat. Rovněž se jim podařilo přivolat mladíkovu expřítelkyni, i když se jí moc nechtělo a po příjezdu se tvářila, že ji chování jejího bývalého irituje.

V průběhu vyjednávání ale sebevrah skočil. Jen díky duchapřítomnosti a bleskurychlé reakci se jednomu ze záchranářů povedlo muže chytit za ruku. „Skočil s takovou silou, že s sebou málem strhl i jednoho z našich kolegů,” popsal velitel zásahu Čeng Li. Společnými silami pak hasiči mladíka vytáhli zpět do bezpečí.

Reklama

Výběr článků

Načítám