Hlavní obsah

Sean Connery vadí sousedům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Bydlet blízko filmové superhvězdy nemusí být žádný med. Newyorkský soused Seana Conneryho podal na herce a jeho rodinu žalobu kvůli tomu, že jim ničí domov a působí nesnesitelné potíže. Požadují odškodné ve výši 30 miliónů dolarů, v přepočtu asi 680 miliónů korun.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 26.5.2018 Český běh žen. Děti a rodiče.

Článek

Oftalmolog Burton Sultan a jeho žena v dokumentu podaném u newyorkského soudu uvedli, že je Connery vystavil "lživé kampani, zastrašování a poškozování", kterou je chtěl vypudit z jejich bytu v šestipatrovém manhattanském domě. Ten pak podle nich chtěl herec za směšnou cenu získat.

Newyorský byt, v němž podle nich Connery žije, údajně patří jeho synu Stephanovi. Často si tam prý herec pouští velmi nahlas hudbu a dovolil stavebním dělníkům činit hrozný rámus, vypouštět škodlivé výpary a vodu prosakující stropem, která Sultanovým zničila starožitný nábytek. Vzniklá škoda je zřejmě neopravitelná. Rovněž prý dokonce Sean umožnil, aby se v domě rozšířily krysy.

Mluvčí čtyřiasedmdesátiletého skotského herce však uvedla, že Connery žije na Bahamách, v New Yorku pobývá jen málokdy. Požadavek na odškodnění je tudíž absurdní.

"Sir Connery nevlastní žádnou nemovitost ve Spojených státech a jen zřídka se v New Yorku vyskytuje," prohlásila mluvčí. "Kdokoliv na kohokoliv v USA může podat žalobu, to však ještě neznamená, že tato žaloba je oprávněná. Nároky jsou směšné," uzavřela mluvčí.

Reklama

Související témata:

Související články

Sean Connery si už žádné boty nekoupí

Herec Sean Connery nosí pořád stejné boty, kterých má už celá léta deset párů. Je jim věrný a rozhodně nehodlá do konce života navštívit žádný obchod s obuví,...

Výběr článků

Načítám