Hlavní obsah

Seal a Heidi Klumová budou mít dalšího potomka

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Supermodelka Heidi Klumová a její manžel Seal čekají další dítě. Informuje o tom magazín US Weekly. Třiatřicetiletá Heidi a o deset let starší Seal mají již devítiměsíčního syna Heryho, Heidi má navíc dvouletou dceru Leni z předchozího vztahu.

Článek

"Nikdy bychom nevěděli, že je Heidi těhotná, kdybychom ji neviděli na předávání cen Společnosti amerických módních návrhářů, kde se nebála ukázat bříško. Těhotenství na ní začíná být opravdu vidět," citoval US Weekly jednoho z návštěvníků akce.

Heidi a Seal se nikdy netajili tím, že by rádi měli co nejvíce dětí. "Heidi je ve skvělé formě a šťastná. Miluje rodinu a miluje mateřství," řekla její blízká přítelkyně.

Supermodelka nedávno přiznala, že trpí závislostí na hamburgerech. Údajně nejvíce si pochutná na Big Macu, nepohrdne ale ani žádným jiným "pořádným hamburgerem". Na jídle z rychlého občerstvení si vybudovala závislost již v dětství, kdy společně s rodinou vyrážela na cesty do fastfoodu ve vedlejším městě, protože v jejím rodném německém Bergisch-Gladbachu žádný nebyl.

Reklama

Související témata:

Související články

Zpěvák Seal si vzal topmodelku Heidi Klumovou

Jednatřicetiletá německá topmodelka Heidi Klumová se provdala za britského zpěváka Seala (41). Podle dostupných informací se svatba se konala v úterý v Mexiku....

Modelka Heidi Klumová porodila chlapce

Německá modelka Heidi Klumová se v noci na úterý stala již podruhé maminkou. Na svět přivedla chlapečka. Regionální list Express o tom informoval její otec...

Modelka Klumová nabádá dívky k hladovění

Bouři nevole zdravotnických odborníků a rodičů vyvolala německá topmodelka Heidi Klumová, která v nové televizní reality show Germany's Next Top Model...

Výběr článků

Načítám