Hlavní obsah

Schoval si hlavu do odpadkového koše, stejně mu to nepomohlo

Novinky, pal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nenápadnost je jejich druhé jméno. To první je Žádná. Dvojice zlodějů, která se vloupala do Střediska odborného vzdělávání pro ženy v jižní Indii, se prakticky ihned nechala zachytit bezpečnostními kamerami. Jeden z nich se však „rafinovaně“ pokusil svou tvář zahalit tím, že si na hlavu nasadil odpadkový koš.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj si nasadil na hlavu odpadkový koš, aby nebyl poznatVideo: AP

 
Článek

Zloději se do střediska v Thalakudi poblíž Tiruččiráppalli ve státě Tamilnádu vloupali 2. října. Sotva však vstoupili dovnitř, bezpečnostní kamera zachytila jejich překvapené tváře.

Ve snaze se kameře vyhnout, spěchala dvojice do vedlejší místnosti. Zatímco jeden z lupičů ve vedlejší místnosti raději rovnou zůstal, druhý se kamery nezalekl a na hlavu si nasadil odpadkový koš.

Zloděje překvapila kamera v autě. Zvěčnila jeho překvapení

Koktejl

„Nebyli moc chytří. Ten, který si nasadil odpadkový koš na hlavu, si ho dokonce nadzvedl, aby se podíval přímo do bezpečnostní kamery,“ řekl důstojník místní policie, která je oběma zlodějům na stopě.

Ani lup se zlodějům příliš nezdařil. Místnost totiž byla plná šicích strojů, které byly příliš těžké na to, aby je dvojice odnesla, takže posbírala drobnosti v ceně 2500 indických rupií, tedy asi 800 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám