Hlavní obsah

Schifferová a Klumová vycházejí z módy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Přednedávnem se o ně ještě praly přední vydavatelské a obchodní domy, teď se však německé supermodelky Claudia Schifferová (34) a Heidi Klumová (32) začínají seznamovat s trpkou pachutí nezájmu a odmítání. A jejich kolegyně Nadja Auermannová (34) tuší, že i k ní se postupně blíží hořký konec.

Článek

První signály, které nasvědčují, že Claudia pomalu ustupuje ze slávy, vyslal zásilkový dům Quelle. Jak zveřejnil německý časopis Focus, tvůrci katalogů už napříště nepočítají s tím, že by se tvář někdejší Lagerfeldovy favoritky znovu objevila na jejich obálce, přestože ji zdobila v loňském jarním i podzimním vydání spolu s dvouletým synkem Casparem.

"Šlo o dvojnásobnou výjimku z pravidla, již už nikdy nehodláme zopakovat," uvedl mluvčí firmy Erich Jeske. V budoucnu hodlá Quelle vsadit na zcela neznámé, mediálně neotřelé tváře. Obdobný trend nastupuje i jeho konkurent Otto, jenž se krátce předtím rozloučil s osvědčenou Heidi Klumovou.

Jejich krajanka Nadja Auermannová zatím boduje nejen jako modelka, ale také jako herečka. "Nic to však neznamená," svěřila se médiím. "Všechno se může pokazit rychleji, než se člověk naděje."

Nicméně v odchodu ze světa showbyznysu nespatřuje žádnou tragédii. "Kdybych přišla úplně o všechno, živila bych se třeba i jako uklizečka," zdůraznila modelka s poukazem na své dvě děti, které potřebují, aby na ně myslela víc než na vlastní kariéru.

Reklama

Související témata:

Související články

Claudia Schifferová přivedla na svět dceru

Německá topmodelka Claudia Schifferová porodila ve čtvrtek dcerku. Matce i dítěti se daří dobře. Šťastnou novinu oznámil v Londýně její manžel, filmový režisér...

Heidi Klumová opět otěhotněla

Jednatřicetiletá německá modelka Heidi Klumová je podruhé těhotná. Tentokrát by měl být otcem jejího dítěte britský zpěvák Seal (41), s nímž se modelka...

Výběr článků

Načítám