Hlavní obsah

Sámer Issa zahání žal z nešťastné lásky nakupováním

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák Sámer Issa (25) těžce nese rozchod s dlouholetou partnerkou Pavlínou Dubnou. Ta ho nedávno pustila k vodě a Sámer to ještě nerozdýchal. "Pracovně spolu fungujeme dál, ale v osobní rovině to teď mezi námi je na bodu mrazu. Šance, že bychom spolu znovu něco měli, je nulová," přiznal Novinkám Issa.

Článek

Zatímco někteří muži hledají po rozchodu útěchu v alkoholu, Sámer Issa utrácí. A to doslova desetisíce.

"Nakoupil jsem si spoustu věcí na sebe, a protože pár mých kamarádek čeká miminko, byl jsem se podívat i v obchodě s dětským oblečením. Vlastní dítě ale vážně nečekám. Nemám ani s kým," svěřil se Issa.

S Dubnou se ještě minulý týden objevili na charitativním freestyle z.u.m.b.a. maratonu choreografa Petra Kříže a vypadali jako dvě hrdličky. [celá zpráva]

"Pavlína přiletěla jen kvůli splnění některých závazků. Máme nasmlouvanou práci na půl roku dopředu a ta se musí dodržet stůj co stůj. Pavlína to ví a snaží se. Stejně pak ale po práci zase zmizela někde v Německu," krčí rameny zpěvák.

Issa se nedávno začal výrazně angažovat v charitě. 21. dubna spolu s dalšími osobnostmi představí projekt, díky němuž získá několik studentů čtyřleté stipendium na vybrané české či zahraniční škole. "Pomáhat je nejen povinností všech v showbyznysu, mě to navíc ještě neuvěřitelně baví," dodal Sámer Issa. Ve čtvrtek v jednom nejmenovaném klubu v centru Prahy vydražil na podporu Klokánku obrazy za sto tisíc korun.

Nyní se už chystá za prací do Moskvy. "Vystupovat v zahraničí mě nesmírně baví. Navíc je to výborně placené," dodává na závěr Issa.

Reklama

Související články

Sámer Issa opustil přítelkyni

Obdivovatelky pohledného zpěváka Sámera Issy (25) se mohou radovat. Ještě donedávna až po uši zamilovaný mladík totiž ukončil dlouhodobý vztah se svou...

Výběr článků

Načítám