Hlavní obsah

Sámer Issa slavil 25. narozeniny, svlékal se a zasahovala policie

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák Sámer Issa ve velkém stylu oslavil své 25. narozeniny. Hosté zpěváka se tak rozjeli, že musela zasahovat policie. Sámer se jako obvykle svlékal a předvedl svůj nový piercing v bradavce.

Článek

"Slavím čtvrtstoletí a to je pořádnej důvod k velkýmu mejdanu," smál se Sámer Issa. Na narozeninovou oslavu pozval nejbližší přátelé a první gratulantkou byla jeho letitá kamarádka Martina Balogová.

Sámer přijel na oslavu ve dvanáctimetrové černé limuzíně Hummer obklopený sexy tanečnicemi. "Jsem volný, užívám si jako většina mladejch kluků a ženský se mi líbí," řekl Novinkám.

V baru pak během krátkého vystoupení tradičně sundal košili a promenádoval se do půl těla. Svým přátelům tak předvedl nový piercing v bradavce. "Bolelo to jako čert, ale jsem nadšenej," smál se Sámer, který se letošní léto v Čechách moc nepohybuje.

"Měsíc jsem byl na Ibize a v sobotu odlétám na další dva měsíce zase. Mám tam práci, kontaktovali mě super lidi, produkuji tam akce a budu zpívat v jednom z nejlepších klubů na Ibize Privilege. Je to velká prestiž a jsem šťastnej, že mi všechno tak svěle vychází," dodal Issa.

Narozeninový večírek se po půlnoci pořádně rozjel a na sto přátel Sámera Issy slavilo hodně bujaře. A to nejen uvnitř baru, ale také před ním. Kvůli rušení nočního klidu tak dorazily dvě policejní auta a situaci řešilo více jak deset mužů zákona. Uklidnit hosty ale bylo dlouho nad jejich síly a před barem strávili více jak hodinu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám