Hlavní obsah

Sámer Issa se bude věnovat charitě

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Sámer Issa, který ve vyhledávací soutěži Česko hledá Superstar skončil jako třetí, se již připravuje na předvánoční společenskou sezónu. Objíždět plesy však nebude, místo toho se chce věnovat charitativní činnosti.

Foto: Aleš Plevka

Dětská část přítomných při úvodním nástupu

Článek

"Chodím opravdu hrozně rád na různé charitativní akce, protože chci pomoci. To je pro mě důvod, proč do takových projektů jít, i když tam na mě asi nebudou čekat davy fanoušků," přiznal Issa, který věří, že někomu může pomoci.

"A to je super," poznamenal s tím, že raději než pro politiky by zapíval třeba pro tučňáky.

"Zatím jsem byl v jednom dětském domově a z té spontánnosti dětí jsem byl nadšen," posla Sámer.

"Teď ještě pojedu do jednoho zařízení pro hodně nemocné děti, což je smutné samo o sobě. Jsem proto moc rád, že mohu pomoct lidem a udělat je šťastnými, alespoň na malý okamžik," vysvětlil.

Sámer Issa se v současnosti pečlivě připravuje na turné společně s dalšími finalisty ze SuperStar Martinou Balogovou, Standou Dolínkem, Veronikou Zaňkovou či Petrem Poláčkem. První jejich koncert se koná 5. listopadu v Ústí nad Labem.

Reklama

Související články

Sámer Issa: Nechci být filmovým idolem

Sámer Issa, devatenáctiletý student z Děčína, který před finále vypadl ze soutěže Česko hledá SuperStar, denně dostává nabídky od firem, aby se objevil...

Výběr článků

Načítám