Hlavní obsah

Samantha Fox v policejní cele. Opilá řádila v letadle, které muselo zrušit start

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská popová hvězda 80. let a bývalá modelka Samantha Fox dala o sobě opět vědět, ale jinak, než by si její fanoušci přáli. Na londýnském letišti Heathrow v podnapilém stavu ztropila na palubě letadla připraveného ke startu výtržnost, kvůli níž stroj nakonec neodletěl a zpěvačka skončila v policejní cele.

Foto: Profimedia.cz

Samantha Fox na snímku z loňského prosince

Článek

Sedmapadesátiletá Samantha se v letadle společnosti British Airways mířícím do Mnichova dostala do sporu s jedním cestujícím, informoval o víkendu list The Sun. Stalo se tak ve chvíli, kdy stroj byl už připraven ke vzletu, ale najednou se otočil nazpět.

Konflikt nakonec vyústil do zrušení spoje a jeho přeložení na následující den. Všichni pasažéři museli vystoupit a strávit noc v hotelu, zatímco zpěvačka za mřížemi.

Policie potvrdila, že zatkla jistou „padesátnici“ kvůli podezření z opilosti na palubě letadla. Zadrženou později propustila na kauci.

Zpěvačka se za incident později omluvila a uvedla, že s policisty při vyšetřování spolupracuje. „Hluboce se omlouvám za všechny nepříjemnosti,“ prohlásila.

Samanthu Fox zasáhla loni v březnu tragédie, když jí po infarktu náhle zemřela sestra Vanessa ve věku 50 let. Sestry si byly velmi blízké.

Před vydáním autobiografie Forever z roku 2017 Samantha vyprávěla, jak ji Vanessa zachránila, když ji napadl jejich otec alkoholik.

Letadlo mířící přes Pacifik se vrátilo do Tokia, když pasažér kousl letušku

Koktejl

Reklama

Související témata:
Samantha Fox

Výběr článků

Načítám