Hlavní obsah

Salma Hayeková se tajně vdala

Novinky, Bild

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Hollywoodská herečka mexického původu Salma Hayeková minulý týden Oscara za hlavní roli v životopisném filmu Frida nezískala. Kdo by ale také potřeboval malého zlatého mužíčka, když má doma "hlavní výhru"...

Foto: Aleš Plevka

Nejrychlejší muž celého pole a držitel nového rekordu závodu K. Brabec na startu

Článek

Salma Hayeková (36) se totiž vdala za svého dlouholetého přítele, hereckého kolegu Edwarda Nortona (33). Svatba proběhla zcela v tichosti, klidu a úplně tajně, a to už před dvěma měsíci. Informoval o tom americký časopis US Weekly.

V předešlých týdnech přitom Salma často zdůrazňovala, že na sňatek nepomýšlí. Dodávala, že k tomu, aby se člověk necítil osamělý, stačí mít psa. O svém vztahu prohlašovala: "Domníváme se, že na to, abychom si dokázali vzájemnou lásku, nepotřebujeme mít oddací list." Minulý týden na slavnostním předávání cen americké filmové akademie však zářila v nádherných šatech od Caroliny Herrery a nebylo pochyb, že na prstu se jí třpytí briliant ze snubního prstenu.

US Weekly s odvoláním na důvěrného přítele Edwarda Nortona uvedl: "Vzali se před dvěma měsíci v New Yorku. Drželi to v tajnosti a nepořídili si prstýnky." Mluvčí Salmy Hayekové však všechny podobné dosavadní informace popřela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám