Hlavní obsah

Sabina Laurinová zatím svatbu nechystá

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka, zpěvačka a populární moderátorka Sabina Laurinová má v současnosti řadu lákavých nabídek, ta k sňatku však mezi nimi není. Matka dvouleté Valentýnky sice stále žije s otcem své dcery, rockerem Pepou Vojtkem ze skupiny Kabát, k oltáři se ale nechystá.

Foto: Oldřich Vacek

Ozvěny prázdnin 2014

Článek

"Jsme spokojeni s tím, jak to funguje. Právě teď nám nepřipadá svatba jako to nejdůležitější, co bychom měli řešit. Svatba je vždycky završením určitého období a my jsme to obrátili vzhůru nohama. Necháme náš vztah uzrát a pak se třeba ukáže, jako u Petry Černocké, že to má smysl, a budeme ji následovat," řekla Sabina.

"Když kolem sebe vidím ty šílené rozvody, tak jsem strašně ráda, že takové věci zažívat nemusíme a žijeme v klidném partnerství s krásným děťátkem," dodala.  

Dovolená bez tatínka

Nedávno si Sabina vyrazila s dcerou a maminkou na dámskou jízdu do Tunisu. Tatínek Vojtek byl totiž na turné.

"Bylo to fantastické, odpočinuly jsme si, ale týden je málo. Pokud půjde práce dobře skloubit s rodinou, chtěli bychom s Pepou a Valentýnou v létě vyrazit k moři, možná do Chorvatska. Zatím měl Pepa vždycky nějakou práci a nevyšlo mu to, tak bych byla ráda, kdyby se to povedlo letos," přála by si blonďatá herečka.  

Nabídka z muzikálu

Nejen Pepa Vojtek, ale i půvabná Sabina je doslova na roztrhání. "Právě se rozhoduji, které pracovní nabídky přijmu. Je to vždy velmi těžké rozhodování spojit se nadlouho s nějakým projektem," míní.

Laurinová nyní vystupuje v televizním pořadu Doremi, hraje v divadle ABC a v divadle Kalich. Oslovil ji také tvůrce muzikálu Tři mušketýři Michal David, aby ztvárnila postavu Constance Bonacieu, v níž by alternovala se Zuzanou Norrisovou.

"Hudba muzikálu je moc hezká, jsem tomu nakloněna, uvidíme," uvedla Laurinová, ale nechtěla být příliš konkrétní. Rýsuje se jí totiž několik dalších projektů, které by nerada zakřikla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám