Hlavní obsah

Sabina Laurinová poprvé ukázala ve společnosti dceru Maju

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Sabina Laurinová (37) se poprvé na veřejnosti objevila s rok a půl starou dcerou Majou. Otcem holčičky je zubař Karel Kameník. Svatbu prý ale rozhodně nechystají.

Článek

"Trošku jsem měla strach, jak bude reagovat na tolik lidí. Kromě dětské oslavy ještě nikdy nebyla v prostředí, kde je takhle přelidněno," řekla Novinkám Laurinová.

Sabina byla jednou z kmoter nové knihy Výchova podle slavných maminek. "Napsala ji moje kamarádka Markétka a také jsem svojí troškou do knihy přispěla. Přišly jsme ji s Majou na křest podpořit," prozradila Sabina.

Dcera ji mile překvapila. Nebála se, naopak se cítíla mezi desítkami hostů v pražské restauraci Theatro dobře. "Zdá se být společenská, s dcerou Jirky Adamce a Jany Adamcové Jasmínkou se začala kamarádit a být tady déle, tak to tu zřejmě pořádně roztočí," usmívá se herečka.

Dcera Maja je jí velmi podobná. "Hodně lidí to říká, ale já myslím, že je takovej mix mě a přítele Karla," říká Sabina. Svatbu se zubařem Karlem Kameníkem prý rozhodně neplánují.

"Nemám jako některé ženy sen, že si obléknu svatební šaty a bude to můj velký den D. Já si svatební šaty v pracovním životě už mnohokrát oblékla, takže to pro mě není důležité," vysvětluje. "Když má žena děti, priority jsou úplně někde jinde. Takže svatba v plánu rozhodně není," dodala herečka.

Na křest knížky dorazila vedle Laurinové řada dalších slavných maminek. Se svými ratolestmi přišly Jana Nováková, Nikol Lenertová, Míša Maurerová, Laďka Něrgešová, Klára Doležalová a další.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám