Hlavní obsah

S mečem v ruce vypustil na rušné ulici kobry a provedl bizarní rituál

K bizarní, avšak nebezpečné situaci došlo před obchodním domem v thajském Bangkoku, kde 46letý podnikatel předvedl podivný rituál. Svůj zbrusu nový mercedes odstavil uprostřed silnice a s mečem v ruce vypustil do okolí tři živé kobry. Následně se polil červenou tekutinou. Policie nyní čeká na posudek od psychiatrů.

BEZ KOMENTÁŘE: Polonahý řidič s mečem v ruce vypustil na rušnou silnici kobryVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Obchodník s nemovitostmi s krkolomným jménem Khanotpitnuthep Jakraphopmahadecha se dočkal pozornosti okolí na začátku tohoto měsíce. Bizarní rituál si kolemjdoucí natáčeli a na místo byla přivolána policie.

Jakraphopmahadech se mečem poranil na krku a pravé ruce. Džíny si a tělo si potřísnil neurčitou červenou tekutinou. Na zemi před svým autem, kterým zablokoval dopravu, pak zvedal ruce k nebi a pohazoval kolem auta předměty, který vypadaly jako odpadky. Kolem se plazili tři hadi.

Podle policie již dotyčný muž podobný kousek předvedl v roce 2019.

Australan chtěl vykouřit hady, místo toho mu shořel celý dům

Koktejl

„Před obviněním podezřelého muže provedou lékaři psychiatrické vyšetření,” konstatoval mluvčí thajské policie. Nyní je výtečník podezřelý z nošení zbraně na veřejnosti, znečišťování veřejného prostranství a blokování dopravy.

Vypuštěné hady se podařilo odborníkům později odchytit a nedošlo k žádnému zranění kolemjdoucích.

Reklama

Výběr článků

Načítám