Hlavní obsah

Rybaření v karanténě: Muž ulovil rybu z balkonu

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dubaj

Trávit čas zavřený dlouhé týdny doma nikoho moc nebaví. Lidé po celém světě proto vymýšlejí, jak si ho zpestřit. Někdo běhá po bytě maraton, někdo se věnuje renovaci interiérů a rybář z Dubaje se rozhodl, že bude rybařit, napsal server listu Daily Mail. A jak se ukázalo, nápad přinesl své ovoce - přímo z balkonu ulovil rybu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dubajec v karanténě ulovil rybu z balkonu Video: Caters News / TeamSoolyman , AP

 
Článek

Čtyřicetiletý Philip Du Plessis je kapitánem jachty, a především vášnivým rybářem. Když byl doma zavřený 11. den, začínal už být podle svých slov šílený z toho, že nemůže rybařit. A tak popadl své rybářské náčiní a vydal se na balkon. Přímo pod domem, kde bydlí, totiž teče řeka.

„Najednou jsem si po láhvi vína a nádherné večeři uvědomil, že vím, že existuje důvod, proč jsem se rozhodl žít tady,“ popsal s tím, že hned na druhý pokus vytáhl z řeky cejna. „Byli jsme oba nadšeni a potěšeni z úlovku. A taky velmi překvapeni,“ dodala jeho přítelkyně Veriza Yewová.

Zároveň si Du Plessis ale uvědomil, že svým nočním rybářským dobrodružstvím možná nepotěšil své sousedy. „Nebudou určitě ráno nadšeni, až uvidí na okně v obývacím pokoji zaschlý rybí sliz.“

Zato na sociální síti, kde se svým činem pochlubil, sklidil řadu pozitivních reakcí. „To je neuvěřitelné! Vsadil bych se, že jsi rybařil celou noc,“ napsal jeden z diváků. „Jak si během karantény opatřit jídlo,“ vtipkoval další.

Reklama

Výběr článků

Načítám