Hlavní obsah

Rybaření je hračka: Kanaďan lovil ryby na dětský prut. A uspěl

Novinky, dov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za dvacet dolarů (tedy zhruba pětistovku) si v hračkářství pořídil dětský prut a vyrazil rybařit na zamrzlé jezero. Jestli si myslíte, že kanadský mladík vystupující na internetu jako Viva Frei měl jen hloupý nápad, který vyšel naprázdno, překvapí vás. S levným rybářským prutem totiž na jezeře zabodoval.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rybaření je hračka: Kanaďan ulovil rybu na dětský rybářský prut Video: AP

 
Článek

Vedle skutečných rybářů a jejich profesionálního vybavení by asi mladý Kanaďan vypadal jako šílenec. Rozhodl se zimní den strávit rybařením na jezeře poblíž Québeku; ovšem s tím, že svůj lovecký zážitek zkusí něčím ozvláštnit. V levném obchodě si koupil dětský rybářský prut s motivy Disneyho pohádky Ledové království a vyrazil na svou parádní udici lovit ryby.

Co nikdo skutečně nečekal? Po několika minutách se mizerně vybavenému rybáři překvapivě zadařilo. Mladý Kanaďan si celou situaci nesmírně užíval a z úlovku se radoval jako malé dítě.

Nakonec ale rybu vypustil zpátky do vody. Na rozloučenou jí ještě stihl zanotovat známou melodii z výše zmíněného Ledové království: „Let it go“.

Reklama

Výběr článků

Načítám