Hlavní obsah

Russell Crowe má výčitky svědomí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Jednačtyřicetiletý herec Russell Crowe se kaje. Přiznal, že ho trápí velké výčitky svědomí za to, že napadl hotelového zaměstnance a mrštil po něm telefon. Uvedl to z New Yorku v rozhovoru pro australský list Daily Telegraph.

Článek

"Jsem na pokraji svých sil. Nejsem schopen vylíčit, do jaké míry je můj život nyní smutný," řekl herec. Napadení muže v recepci vysvětlil časovým posunem, který v té době zažíval, dále samotou a nahromaděným adrenalinem. "Nemám proto omluvu," doplnil.

Bude-li herec uznán vinným, hrozí mu až čtyřleté vězení. [celá zpráva] I kdyby se mu nakonec podařilo přeci jen trestu vyhnout, obává se, že by mu bylo zrušeno americké vízum, které jakožto Australan potřebuje. To by mohlo především ohrozit jeho filmovou kariéru, Hollywood je pro něj nejdůležitější.

"Snažím se, co mohu, abych tuto situaci vyřešil slušně. Je mi skutečně líto, co jsem udělal," řekl. "Určitě jde o nejostudnější situaci v mém životě a bůh ví, že jsem už udělal mnoho hloupostí," pokračoval s tím, že by se rád jednou osobně omluvil napadenému Nestoru Estradovi. Ten však zatím nezvedá telefony.

Podotknul dále, že je rád, že jeho 17měsíční syn Charles ještě nechápe, co se stalo: "Jinak by to byla velmi srdcervoucí záležitost."

Reklama

Související články

Russell Crowe osahával v baru ženy

Hollywoodský záletník Russell Crowe se před několika dny opět dostal do problémů, neboť byl obviněn z toho, že v baru v Kanadě osahával neznámé ženy. Filmový...

Russell Crowe kousl bodyguarda do ucha

Svou pověst nepolepšitelného hulváta opět potvrdil Russell Crowe. Při pitce na natáčení nového filmu The Cinderella Man v Kanadě ztratil nervy a kousl svého...

Výběr článků

Načítám