Hlavní obsah

Russell Crowe chce být otcem na rodičovské dovolené

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Australský herec Russell Crowe se velice těší na svého prvního potomka a plánuje, že s ním zůstane doma. Své manželce, herečce a zpěvačce Danielle Spencerové, nabídl, že klidně může jet na turné se svojí kapelou a on se o miminko postará, píše zpravodajský server Ananova.

Foto: Lenka Krajčová

Pěvecký sbor Musica Oeconomica Pragensis

Článek

"Bude těžké najít si důvod pro práci, až se to malé narodí. Řekl jsem Danielle, ať teď napíše své nové album, aby mohla odjet na turné, až se to malé narodí, že já zůstanu doma," prohlásil držitel Oscara za hlavní roli ve filmu Gladiátor.

Kariéra úspěšného herce zřejmě moc netrápí, zato jeho agenta plánovaná rodičovská dovolená příliš netěší: "Můj agent v Americe je z toho trochu nervózní, řekl bych. Jenomže já jsem teď schopen myslet jenom na to, jak velké máme štěstí, že jsme otěhotněli tak brzy. Vlastně jsme se sotva začínali snažit," dodal šťastný nastávají otec Russell Crowe.

Manželé se seznámili před lety při účinkování v australských seriálech. Rozešli se v době, kdy se rozjela Croweova kariéra v Americe. Po několika tamějších vztazích (nejbouřlivější a nejvíce probíraný byl ten s herečkou Meg Ryanovou, která kvůli němu opustila manžela) se však zklidněný Russell vrátil do Austrálie, začal znovu chodit s Danielle a letos v dubnu se v den jeho 39. narozenin vzali. Dítě se narodí v lednu.

Reklama

Související články

Russell Crowe už je ženatý

Australský herec se oženil s Danielle Spencerovou ve svatební kapličce na svém ranči Nana Glen. Samotnému obřadu předcházel pestrý předsvatební víkend,...

Výběr článků

Načítám