Hlavní obsah

Rozverný učitel si na striptýzu přihnul se studenty a obnažoval se před vedoucí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádný průšvih má za sebou nyní už bývalý učitel Richard Glenn z hrabství Northumberland na severu Velké Británie. Během školního výletu v Kostarice vzal studenty ve věku 16 až 18 let na sriptýz, opil se a obnažoval se před další pedagožkou.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K situaci došlo v roce 2019 na třítýdenním školním výletu v Kostarice, kdy si Glenn, jenž je sám otcem dvou dětí, vyrazil se studenty ze soukromé školy za zábavou. S nezletilými žáky zašel na striptýz do nočního klubu a alkohol tekl proudem. Na hotelovém pokoji se poté opilý muž obnažoval před kolegyní z učitelského sboru, která byla určena jako vedoucí výletu, uvedl Daily Mail.

Učitel informatiky, jenž na škole učil od roku 2007, musel po šesti dnech výlet opustit, nyní byl přestupkovou komisí shledán vinným z nepřijatelného chování a dostal tříletý zákaz výkonu povolání učitele. Podle komise jeho chování zahrnovalo popíjení alkoholu se studenty, ačkoliv některým ještě nebylo 18, vyhrožování jednomu ze studentů, že mu „ukopne hlavu”, a dalšímu, že ho zabije.

Románek vdané britské učitelky s nezletilým žákem skončil sexem na poli

Evropa

„Já nebudu mít potíže, to ty budeš mít potíže,” oznámil prý dalšímu žákovi. K jinému se choval agresivně a následně ho políbil na čelo s tím, že „je v pohodě”. Sám učitel si podle svých slov na incident kvůli množství vypitého alkoholu nepamatuje, ale nevhodné chování připustil a omluvil se.

Podle komise Glennovo chování „vystavilo jednoho nebo více žáků v jeho péči riziku”, a to za situace, kdy se nacházeli daleko od domova v neznámé zemi a spoléhali na něj, že se o ně postará.

Za tři roky si učitel, který v současné době pracuje v jiném oboru, bude muset požádat o ukončení zákazu provozovat své povolání, dodala komise.

Reklama

Výběr článků

Načítám