Hlavní obsah

Rotvajler se v Římě zřítil ze třetího patra na těhotnou ženu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O velkém štěstí může mluvit sedmadvacetiletá těhotná žena, na niž se ze třetího patra domu v centru Říma z dosud nejasných příčin zřítil rotvajler. Nastávající matka vyvázla s poraněním, zatímco nenarozenému dítěti se nic nestalo. Pes pád nepřežil.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Zvláštní incident se odehrál v ulici Via Frattina vedoucí k oblíbenému nákupnímu bulváru Via del Corso ve chvíli, kdy místem procházelo větší množství lidí. Zvíře pád z desetimetrové výšky podle listu Corriere della Sera nepřežilo, mladou ženu ale stačilo poranit na hlavě, takže ji sanitka musela dopravit do nemocnice.

Případem se zabývá policie, protože při dopadu rotvajlera, který vážil několik desítek kilogramů (Dospělý samec rotvajlera může vážit přes 50 kilogramů - pozn. red.), zazněl podle svědků zvuk připomínající výstřel z pistole. „Slyšeli jsme výstřel,“ potvrdil jeden z kolemjdoucích. Další hovořili dokonce o několika ranách, které se měly ozývat z přilehlého domu ještě před pádem psa na ulici.

Karabiníci to ale vyloučili poté, co prohledali byt zoufalé 41leté majitelky zvířete. Nenašli ani stopy po střelbě, ani zbraně a také žádné stopy krve.

V domácnosti ale žije také několik koček, což by podle vyšetřovatelů mohlo vysvětlovat příčinu incidentu. Je prý možné, že pes skočil po kočce na okenním parapetu a ztratil rovnováhu.

Žena na Teplicku marně bránila psa před útokem rotvajlera

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám