Hlavní obsah

Ronaldo požádal o ruku brazilskou modelku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RIO DE JANEIRO

Brazilský fotbalista Ronaldo chystá svatbu s brazilskou modelkou a moderátorkou televizní stanice MTV Danielou Cicarelli, s níž se stýká teprve necelé dva měsíce. Ve čtvrtek o tom informovala tamní média.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Svatba by se měla konat za pár měsíců ve francouzské Paříži, napsal deník O Estado de Sao Paolo a časopis Contigo.

Podle informací tisku mezi nimi přelétla jiskra při zápase Brazílie s Argentinou, kdy Ronaldo skóroval třemi góly při penaltovém rozstřelu. Brazilský útočník pak požádal svou vyvolenou o ruku během dovolené v Řecku.

"Nepotvrzuji to, ani nevyvracím," reagoval Rodrigo Paiva, Ronaldův přítel a jeho zástupce pro styk s médii. "Ale je možné, že se vezmou, samozřejmě. Jsou spolu a jsou velmi šťastní." "Až stanoví datum svatby, hodinu a místo, pak to budu moci potvrdit," dodal.  

Kvůli lásce hubne

Sedmadvacetiletý hráč španělského Real Madridu byl již jednou čtyři roky ženatý s Brazilkou Milene Dominiguesovou. Rozešli se loni v listopadu. Mají spolu tříletého chlapečka jménem Ronald. 

Cicarelli se kromě modelingu a televize aktivně věnuje rovněž sportu - hlavně triatlonu a maratónu. Podle tisku se zasloužila o zahájení Ronaldovy diety. Fotbalista totiž v poslední době začal nabírat přebytečná kila. Proto také chodí na přání své milé denně běhat.

Reklama

Výběr článků

Načítám