Hlavní obsah

Rodina zapomněla seniorku na dálničním odpočívadle v Bavorsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ke kurióznímu, stěží uvěřitelnému případu musela v polovině prosince vyjíždět německá policie, když přijala oznámení, že na dálničním odpočívadle pobíhá v noci rozrušená seniorka. Třiasedmdesátiletou ženu tam nedopatřením zapomněla rodina, když si při cestě do Švýcarska udělala u bavorské obce Wiedergeltingen přestávku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Šlo jen o kratší pauzu, kterou dáma využila k návštěvě toalety. Když vyšla ven, s hrůzou zjistila, že auto je i s příbuznými pryč, informoval deník Blick.

Jeden řidič nato vyrozuměl policii s tím, že na odpočívadle uvázla „rozčílená starší dáma bez bundy“. To byl pro seniorku velký problém vzhledem k tomu, že vládlo prosincové počasí a že šlo jen o parkoviště se záchody, bez jakékoli prodejny, kde by bylo možné se ohřát.

Žena cestovala se svým 67letým bratrem, který auto řídil, a jeho manželkou. Ani jeden z nich si při odjezdu z odpočívadla nevšiml, že zadní sedadlo je prázdné. Zjistili to až ve Švýcarsku kousek před Curychem, který je od parkoviště vzdálený asi tři hodiny jízdy.

Všichni se znova spojili na policejní stanici v jihoněmeckém Wiedergeltingenu. Tam se ovšem ženin bratr a švagrová museli přes kus Švýcarska a nejzápadnější cíp Rakouska vracet.

Muž zapomněl manželku v džungli a několik hodin si toho nevšiml

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám