Hlavní obsah

Robbie Williams: Z peněz jsem nešťastný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Majetek proměnil britského zpěváka Robbieho Williamse v nešťastného člověka. Občas ho prý provázejí myšlenky, že právě bohatství je původem všeho zla. Údajně by se nebránil dalece chudšímu způsobu života.

Foto: Pavelka Petr

úprava autobusové točny K Hájku

Článek

Idol dívčích srdcí Robbie Williams pro deník The Sun uvedl, že trpí nedostatkem štěstí. "Peníze nejsou všechno," prohlásil zpěvák a dodal, že obyčejný život by ho uspokojoval daleko více.

Pro britský list dále uvedl, že by se klidně vzdal svého majetku, který se odhaduje na 100 miliónů eur (přes tři miliardy korun), a raději by žil s nižšími příjmy, jen kdyby byl o trochu více spokojenější v soukromí.  

Touží po obyčejné dívce

Týdně by mu prý stačila stodolarovka. "Peníze nemají se štěstím vůbec nic společného. V ponurých okamžicích nabývám přesvědčení, že můj život by byl jednodušší, kdybych neměl v kapse 150 eur (asi 4 800 korun). Mohl bych se procházet ulicemi jako volný muž, potkat nějakou dívku a vést s ní pokojný život," posteskl si Robbie.

Názory mění každý den

Zjevně deprimovaný zpěvák rovněž prohlásil, že se mu svět showbyznysu začíná zajídat. Pokaždé ho to ale během jednoho nebo dvou dnů přejde. "Jsem schizofrenní. Někdy se celý den flákám doma v pyžamu, nic nedělám a ruším všechna vystoupení. O den později je všechno jinak - srším plány a přemýšlím o novém světovém turné," vysvětlil zpěvák.

Reklama

Související témata:

Související články

Robbie Williams spí nejradši s knihou

Britský popový zpěvák Robbie Williams se zřejmě rozhodl šokovat své fanynky. "Než se milovat, to si raději vezmu do ruky knížku," prohlásil totiž 29letý idol...

Výběr článků

Načítám