Hlavní obsah

Robbie Williams prohrává v kartách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský zpěvák Robbie Williams, jemuž se podařilo překonat cejch, že se prosadil v chlapecké kapele, propadl kartám. Podle britského listu News of the World už v poslední době prohrál tři milióny eur.

Foto: info.cesko.cz

Ski areál Svatá Anna u Chotěboře

Článek

Zpěvák, který ve čtvrtek oslaví dvacáté deváté narozeniny, rozházel za tři dny v Monte Carlu 90 000 eur, kasina v Las Vegas ho připravila o 45 000 eur a v Londýně ho jedna partička karet stála 7500 eur. Zlí jazykové dokonce tvrdí, že za jednu noc tu prohrál 150 000 eur.

Williamsův o dvě generace starší kolega Tom Jones listu přiznal, že Robbie je na kartách závislý a pravidelně se schází s přáteli na partičku pokeru. "Slíbil, že mě to naučí," říká Jones.

Paradoxní přitom je, že nového zlozvyku se Williams údajně chytil v léčebném sdružení Anonymní alkoholici, kde se zbavoval své závislosti na alkoholu. Dříve také bojoval s závislostí na kokainu a sexu. Ale třeba teď bude mít štěstí v lásce, když tolik prohrává.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám