Hlavní obsah

Řidička sjela v Arizoně ze silnice a dopadla do koruny stromu, našli ji po šesti dnech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třiapadesátiletá žena, jejíž totožnost nebyla zveřejněna, jela 12. října po silnici nedaleko arizonského města Wickenburg, když rázem ztratila kontrolu nad řízením, prorazila plot a po pádu z výšky asi 15 metrů se svým automobilem uvízla ve stromě. Nalezena byla až po šesti dnech asi půl kilometru od místa nehody, píše deník Daily Mail.

Foto: Arizona Department of Public Safety

Řidička prorazila plot a skončila v korunách stromů.

Článek

Ženu našla trojice farmářů, kteří nedaleko místa nehody naháněli býka do ohrady. Ti si nejprve všimli zničeného auta a poté několika stop opodál, které je dovedly až ke zraněné řidičce.

„Vypadala, že je mrtvá. Ležela a vůbec se nehýbala. Začali jsme se jí vyptávat na otázky typu: ‚Jak dlouho už tady jste? Máte nějaké bolesti?‘“ svěřil se Zach Moralez, jeden ze zachránců.

Ačkoliv byla silně dehydratovaná a vážně zraněná, otevřela oči a na otázky odpověděla. Řekla, že několik dní strávila v autě, než byla nucena vystoupit a vyhledat pomoc. Ujít však zvládla jen zhruba půl kilometru a poté padla vyčerpáním.

Krátce po nalezení byla letecky transportována do nemocnice. Podrobnosti o jejím zdravotním stavu však nejsou známé, neboť si zveřejňování těchto informací podle mluvčího policie žena nepřeje.

Reklama

Výběr článků

Načítám