Hlavní obsah

Řidič na poslední chvíli vyskočil z padajícího jeřábu, ten skončil v moři

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K děsivě vypadající nehodě došlo minulý týden v thajské provincii Pattani. Jeřáb, který se pokoušel vytáhnout z vody rybářskou loď, skončil po prasknutí tažného lana ve vodě. Řidič z převracejícího se stroje duchapřítomně vyskočil a vyvázl „pouze“ se zlomenou nohou.

BEZ KOMENTÁŘE: Dva jeřáby vytahovaly loď, jednomu prasklo lano, druhý spadl do vodyVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Dvojice jeřábů měla za úkol vytáhnout z vody rybářskou loď, která měla být následně převezena do servisu. Při samotném procesu vytahování však praskla na jednom z jeřábů tažná lana a druhý jeřáb se pomalu začal převracet do vody.

Na poslední chvíli ze stroje vyskočil jeřábník, který si při dopadu sice zlomil nohu, ale při pohledu na dopad několikatunového jeřábu do vody byl zřejmě ještě rád. Kromě zranění jeřábníka nedošlo při události k žádným dalším újmám na zdraví.

Dvojice odvážlivců vylezla na stosedmdesátimetrový jeřáb bez jištění

Koktejl

O několik dní později dotyčný muž poslal z nemocnice zprávu, že je v pořádku. Firma, která zajišťuje provoz jeřábů uvedla, že se se svým zaměstnancem domluví na odškodném a uhradila také léčbu v nemocnici.

„Bylo to štěstí v neštěstí. Poskytli jsme našemu zaměstnanci maximální podporu, protože lidský život je pro nás nejdůležitější,“ citovala agentura AP prohlášení společnosti Benjaporn Pattani Cranes.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám