Hlavní obsah

Reportér dělal rozhovor za chůze a při tom narazil do sloupu

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanada

Často se stává, že člověk někde pracuje mnoho let, ale o jeho práci se příliš nemluví. A pak se jednou stane nějaká „hloupost“, a najednou o tom mluví všichni. A přesně to se stalo reportérovi kanadské televize CTV Kentu Molgatovi. Novinář s pětadvacetiletou praxí natáčel rozhovor za chůze a narazil při tom do sloupu. A teď je z něj celosvětová hvězda!

BEZ KOMENTÁŘE: Reportér dělal rozhovor za chůze a při tom narazil do sloupu

 
Článek

Několikavteřinový záznam zachycuje Molgata, jak pronásleduje na ulici právníka, kterému za chůze klade otázky. Přesto, že muž odmítá cokoliv komentovat, neodbytný novinář za ním stále pokračuje. A v tom se to stalo.

Molgat si v zápalu práce nevšiml sloupu veřejného osvětlení a plnou parou do něj narazil, až mu málem spadly brýle. „Viděl jsem to video už asi 50krát a pořád se musím smát. Ani nevím proč,“ uvedl novinář pro domovský server CTV.ca. I když to bolelo, prý to stálo za to.

Reportér se natáhl na schodech

BEZ KOMENTÁŘE: Ruský reportér uklouzl při natáčení na zasněžených schodech

Podobných novinářských nezdarů je plný internet. Například ruský reportér před pár lety při natáčení na stadiónu v Novosibirsku uklouzl na zasněžených schodech a poroučel se k zemi, což velmi rozesmálo jeho kameramana. A teď se jeho pádem baví lidé na celém světě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám