Hlavní obsah

Pták po krmení vykopl budoucí veterinářku z klece

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vztah mezi lékařem a pacientem bývá občas, mírně řečeno, komplikovaný. A neplatí to jen mezi lidmi. Své by o tom mohli vyprávět také veterináři, kteří si při ošetřování zvířat vytrpí mnohé. Na co se má připravit, ukázal studentce veterinářství na Filipínách rozezlený opeřenec, který ji na rozloučenou vykopl ze svého výběhu.

BEZ KOMENTÁŘE: Naštvaný pták vykopl studentku veteriny z kleceVideo: AP

 
Článek

Rei Miyawakiová se přesvědčila o tom, že život veterináře není žádné peříčko. Ve filipínském městě Quezon se zapsala na praxi v místním útulku pro divoká zvířata, při krmení ptactva však zjistila, že ne všichni pacienti si ji oblíbili.

Krmení opeřenců proběhlo bez problémů, ale zrovna, když už chtěla odejít z klece, se jeden z ptáků rozhodl, že jí to jen tak nedaruje. A nakopl ji do zadnice takovým způsobem, že ji přirazil na stěnu klece.

V Kolumbii už veterináři předepisují psům či kočkám léky z marihuany

Koktejl

„Procházela jsem útulek s personálem, ale nečekala jsem, že mě ten pták takhle trefí. Možná je to způsob, jak vítají nové dobrovolníky,“ smála se celému incidentu studentka veteriny pro místní média.

Reklama

Výběr článků

Načítám